äitienpäivälahjat - ideoita lahjaksi äidille

Äitienpäivälahjat – ideoita lahjaksi äidille vuonna 2021

Äitienpäivä – alkukevään juhla

Äitienpäivälahjat tulevat ajankohtaiseksi joka vuosi keväällä. Äitienpäivää juhlistetaan Suomessa aina toukokuun toisena sunnuntaina ja tänä vuonna se on 10.5.2020. Yleensä silloin kevät on jo pitkällä ja valkovuokot saattavat kukkia suurinakin rykelminä. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin juhlistaa äitiä kauniissa aurinkoisessa kevätsäässä. 

Mutta mitä lahjaksi? Miten olisi kotimainen, käsintehty sekä yksilöllinen ja kestävä?

Lahjaideoita äidillle – kotimaisia käsintehtyjä lahjoja

Joka perheessä äitienpäivää juhlistetaan eri tavoin ja voi olla vaikeaa keksiä joka vuosi uusia lahjaideoita. Suosituimmat ja helpoimmat äitienpäivälahjat taitavatkin olla suklaa ja kukat. 

Tina’s Design House tarjoaakin sinulle erilaisia ja uniikkeja lahjaideoita, jotka on kiva kääräistä lahjapaperiin ja ovat varmasti mieleisiä lahjoja äidille. 

Lahjaideoita voikin miettiä ihan jokapäiväisestä arjesta. Onko äidilläsi tai isoäidilläsi esimerkiksi avaimet aina hukassa? Nahkainen avaimenperä haluamallasi ja merkityksellisellä tekstillä tai nimikirjaimilla olisi oiva ratkaisu tähän.

äitienpäivälahjat - avaimenperä omalla tekstillä
Avaimenperä Muisto on kiva lahjaidea. Saat sen haluamallasi tekstillä ja voit valita myös langan värin. 25€, Tina's Design House

Onko äitisi tai vaimosi järjestyksen ihminen ja kaikilla tavaroilla pitää olla oma paikkansa?

Nahkakulho sopii pidettäväksi vaikka eteisen pöydällä ja siihen on helppo pudottaa avaimet kotiin tullessa. Vaihtoehtoisesti siinä voi säilyttää esimerkiksi koruja.

Jos äitienpäivälahjan pitää sisältää myös suklaata, laitapa nahkakulho täyteen käärepaperillisia suklaakonvehteja ja pyöräytä ympärille sellofaania sekä kaunis nauha ja saat aivan täydellisen äitienpäivälahjan.

eteisen piensäilytyksen ratkaisu on nahkakulho avaimille
Nahkakulho sopii vaikka eteisen pöydälle. Siihen on helppo pudottaa avaimet kotiin tullessa. 69€, Tina's Design House
seinäsäilytykseen sopii nahkainen seinätasku pientavaroille
Yllätä päivänsankari ja kirjoita kivalla viestillä ja pudota se taskuun kauniiseen nauhaan kiedottuna. 45€, Tina's Design House

Äitienpäivälahjat – valitse ekologisia ja vastuullisia lahjoja

Käytännölliset ideat ovat niitä parhaimpia lahjoja äidille. Ekologinen lahja onkin sellainen joka on valmistettu pitäen silmällä tuotteen pitkäikäisyyttä ja materiaalien laadukkuutta.

Tina’s Design Housessa keskitymmekin juuri näihin ominaisuuksiin ja käyttämämme nahka onkin pääosin suomalaista kasviparkittua nahkaa.

Mistä ne naiset sitten tykkäävät? Toki koruista ja asusteista mutta eiköhän kaikista naisista, äideistä, vaimoista ja isoäideistä löydy myös pieni laukkufriikki.

Paras äitienpäivälahja voisikin olla laukku. Tina’s Tote Bag on oikea laukkujen laukku. Sen minimalistinen tyylikäs design tekee Tote Bagista ajattoman klassikon. Laukku on suunniteltu niin arkeen kuin vapaa-ajallekin.

Siihen mahtuu niin läppäri ja kansioita, kuin myös jumppakamat tai vaikkapa kesällä rannalle mukaan uimapuvut ja pyyhkeet .

farkut, rento paita ja tina's design house
Tina's Tote Bag on tilava ja tyylikäs laukku. Sisällä vetoketjullinen pussukka. 295€, Tina's Design House

Hyvät äitienpäivälahjat ja ideat niihin voivat siis putkahtaa mieleen ihan arjen tohinassa. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se muistaminen on se sitten pieni tai iso.

Lisäksi vielä lämmin halaus, pusu poskelle ja ne tärkeät sanat: Rakastan sinua! Siitä on hyvä Äitienpäivä tehty.

Hyvää Äitienpäivää!

Lisää lahjaideoita löytyy verkkokaupasta.