Avaimenperät käsityönä

Tina’s Design House valmistaa nahkaiset avaimenperät käsityönä. Jokainen niistä on suunniteltu kovaan käyttöön ja suuunniteluvaiheessa on huomioitu käyttömukavuus, turvallisuus, laadukkuus ja ennen kaikkea omaperäinen design. Käytämme tuotteissamme pääosin kotimaista kasviparkittua nahkaa jolloin, voimme olla varmoja tuotanprosessien ekologisuudesta ja eettisyydestä. 

Persoonallinen lahja juuri hänelle

Avaimenperiin liittyy paljon muistoja. Olet ehkä hankkinut sen ulkomailta tai saanut sen tuliaislahjaksi. Siinä saattaa olla jokin tietty ja tärkeä teksti tai kuva mieluisasta paikasta. Mikä olisi hienompaa, kuin antaa persoonallinen tuote läheisellesi lahjaksi. Tina’s Design House mahdollistaa tämän. Voit valita tuotteistamme sinulle sopivimman mallin ja värin. Halutessasi avaimenperään kuvioidaan nimikirjaimet tai omavalintainen teksti ja voit jopa valita myös langan värin.

Lahjana nahkaiset avaimenperät sopivat esimerkiksi Isänpäiväksi, Äitienpäiväksi, nahkahääpäiväksi tai tupaantuliaislahjaksi. Uniikki lahja, jonka muisto elää arjen joka hetkessä.

Kotimaisuus

Erityisen tärkeää meille on se, että kaikki tuotteemme valmistetaan Helsingissä sijaitsevassa pajassamme. Pyrimme myös käyttämään vain suomalaisia raaka-aineita niin paljon, kuin se on mahdollista. Tästä syystä meille on myönnetty Design from Finland merkki sekä Avainlippu.

×

Cart