Avainnauhat

Avainnauhat ovat loistava tapa kuljettaa avaimiasi mukana tyylikkäästi, helposti ja mikä tärkeintä turvallisesti.

  • avainnauha turvalukolla - musta, ruskea ja luonnonvärinen
    Nahkaiset avaimenperät

    Avainnauha turvalukolla, suora

    33,00 Valitse vaihtoehdoista
  • nahkainen avainnauha turvalukolla

Toimituskulut 3,90€

Kotimaista käsityötä

Avainkaulanauhat valmistetaan Helsingissä.

Asiakaspalvelu

tinasdesignhouse(at)gmail.com 050 331 6979

Solja M.
Read More
Avainnauha on todella kaunis ja käytännöllinen. Turvalukko on kestävä ja aukeaa aina tarvittaessa. Vaalea väri patinoituu ajan kanssa kauniin ruskeaksi. Avainnauha pehmenee käytössä ja on ajan kanssa vieläkin mukavampi kaulassa. Vahva suositus sekä avainnauhalle että yrittäjälle!
Katja T.
Read More
Punottu avainkaulanauha on erittäin laadukas ja kaunis.
Kia F.
Read More
Tuhannet kiitokset mustasta avainnauhasta!! 🖤 Se on täydellinen!!👍🏼 Olen niin iloinen kun löytyi kunnon nahkatuotteiden tekijä!🙏🏻
Previous
Next

Avainnauhat töihin ja vapaa-aikaan

Avainnauhat sopivat hyvin työelämään. Olet sitten opettaja, toimistotyöläinen tai hoitaja. Nahkainen avainnauha on valmistettu juuri sinulle.

Esimerkiksi hoitotyössä turvallisuus on erittäin tärkeätä ja tämän vuoksi kaikki avainkaulanauhat valmistetaan vain turvalukollisina.

Turvalukko aukeaa, jos avainkaulanauha jää jumiin tai siitä vedetään. Tämä pienentää kuristumisen ja tukehtumisen vaaraa.

 

Avainkaulanauhojen valmistus

Avainkaulanauhat valmistetaan sinulle korkealaatuisesta suomalaisesta nahasta. Nahka leikataan ja värjätään käsityönä. Sinulla onkin mahdollisuus valita avainkaulanauhojen väri kolmesta eri väristä: musta, ruskea ja luonnonvärinen eli nude sekä kahdesta eri mallista. Suora malli on yksinkertaisen kaunis ja sopii myös pojille ja miehille. Punotussa mallissa kaunis punos tuo avainnauhaan tyylikkään yksityiskohdan.

Tikkaukset ommellaan käsin käyttäen vahalankaa. Nahan parhaimpia ominaisuuksia onkin sen patinoituminen ja muotoutuminen käytön mukaan. 

Käsityö sekä laadukkaat materiaalit takaavat tuotteiden pitkäikäisyyden.