kotimaiset joululahjaideat koko perheelle ja ystäville

Joululahjat – kotimaiset joululahjaideat koko perheelle ja ystäville vuonna 2021

Kotimaiset Joululahjaideat

Vuoden odotetuin juhla lähestyy ja joskus voi olla vaikeata löytää juuri sitä oikeata joululahjaa läheiselle. Kokosinkin tähän Tina’s Design Housen kotimaiset joululahjaideat koko perheelle ja ystäville.

Tämän hetken tärkeimpiä arvoja ovat vastuullisuus ja ekologisuus. Kotimaiset nahkatuotteet ovatkin juuri sellaisia. Käytämme tuotteissamme suomalaista nahkaa ja kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä omassa työpajassamme Helsingissä. 

Joululahjaideoita naiselle - vaimolle, tyttöystävälle, äidille

Kuinka löytää se oikea joululahja rakkaalle puolisolle tai äidille. Kauniita ja käytännöllisiä lahjaideoita ovat esimerkiksi korttikukkaro Hilla, jossa voi pankkikorttien sijaan vaihtoehtoisesti pitää myös avaimia tai kolikoita. Tämän seuraksi aivan täydellinen juhlalaukku on Kirjekuorilaukku Hilla.

 • korttilompakko hilla, musta naisten lompakko
 • kirjekuorilaukku hilla, luonnonvärinen olkalaukku

Työpaikalla avaimia ja erilaisia kulkukortteja saattaa olla useita ja niiden mukana pitäminen on joskus hankalaa. Ratkaisun tähän tuo kestävä ja tyylikäs turvalukollinen avainnauha. Kotiin tullessa avaimet voi pudottaa tyylikkääseen ja monikäyttöiseen Nahkakulho Safariin.

 • nahkainen avainnauha turvalukolla
 • nahkakulho safari musta koruille ja pientavaroiden säilytykseen

Joululahjavinkkejä miehelle - puolisolle, poikaystävälle, isoisälle

Loistava idea joululahjaksi miehelle on kotimainen nahkatuote. Käytännöllistä, kestävää ja laadukasta kotimaista käsityötä.

Suomalaisesta kasviparkitusta nahasta valmistettu lompakko ei hajoa puolen vuoden tai vuoden kuluttua. Se vain paranee käytössä ja saa kauniin patinan pintaansa. Esimerkiksi nahkalompakko Markku sisältää useita korttipaikkoja ja setelitaskun.

Kaikki miehet tarvitsevat kunnon laadukkaan nahkavyön. Nahkavyö Kaarna onkin suosituin vyömallimme ja täydellinen joululahja miehelle. Vinkki: Lompakon ja vyön saa personoitua lahjansaajan nimikirjaimilla.

 • nahkalompakko Markku on miesten nahkalompakko, ruskea, musta, luonnonvärinen
  Kotimaiset nahkalompakot

  Nahkalompakko Markku

  75,00 Valitse vaihtoehdoista
 • nahkavyö kaarna musta nahkavyö
  Laadukkaat nahkavyöt

  Nahkavyö Kaarna

  95,00 Valitse vaihtoehdoista

Harrastaako miehesi tai isosisäsi metsästystä? Luonnonssa liikkuvalle ja eränkävijälle kivoja joululahjaideoita ovat vyölle kiinnitettävä avainlenkki Big Boy ja avaimenperä Fisu. Järeä Big Boy pitää taatusti siihen kiinnitetyt tavarat turvassa. Kalastajaa ilahduttaa lohennahkaa ja naudan nahkaa tyylikkäästi yhdistävä Fisu avaimenperä.

 • avaimenperä vyöhön - Tina's Design House
 • lohennahkainen avaimenperä fisu, tumma

Ideoita joululahjaksi ystävälle- työkaverille

Pieni kiva muistaminen ystävälle tai työkaverille jouluna on esimerkiksi Johtopidike. Kenelläpä ei latureiden johdot olisi aina solmussa mutta nyt johtopidike tuo siihen ratkaisun.

Sisustuksesta pitävälle kiva idea on Seinätasku Fikka. Seinätasku ratkaisee pienen tilan säilytysongelmia. Kätevä myös lastenhuoneessa.

 • seinäsäilytykseen sopii nahkainen seinätasku pientavaroille
 • sydän kuusenkoriste, sisustuskoriste
 • nahka-amppeli-aarnipeikonlehti-huonekasvi

Joulu on juhla jossa tärkeätä on viettää aikaa rakkaimpien ihmisten seurassa ja rauhoittua ennen uuden vuoden alkua. Kukapa ei myös tykkäisiä pöydän antimista.

Vastuulliset joululahjat ovat sellaisia, jotka ovat tarkoin harkittuja, kestäviä, korjattavia sekä kotimaista käsityötä.

Yllä olevat kotimaiset joululahjaideat ovat juuri tällaisia. Voit olla varma, että ne ilahduttavat lahjansaajaa ja mikä onkaan parempaa, kuin antaa suomalaista kädentaitoa lahjaksi.

Katso kaikki tuotteemme verkkokaupan puolelta. Tervetuloa Joululahjaostoksille!