Joulumarkkinat 2018 – Tule tapaamaan tekijöitä

Joulumarkkinat 2018 – Tule tapaamaan tekijöitä

Joulumarkkinat

Joulumarkkinat luovat tunnelmaa ja haluamme olla tekemässä sitä sinun kanssasi.

Syksy on jo pitkällä ja vuosi lähenee loppuhuipennusta eli Joulua. Meille Tina’s Design Housessa on tärkeätä, että sinulla on myös mahdollisuus päästä itse tutustumaan kaikkiin nahkatuotteisiimme. Mahdollisuuksiemme mukaan osallistumme useampaan tapahtumaan loppuvuoden aikana.

Meistä on myös mukava tavata asiakkaita ja vaihtaa sekä kuulumisia että keskustella tuotteistamme. Sinulla onkin hyvä tilaisuus nähdä nahkatuotteemme livenä ja kysyä mielessä askarruttavia kysymyksiä.

Tässä vuoden 2018 Joulumarkkinat joihin Tina’s Design House osallistuu.

Kulttuuritehdas korjaamon designmarkkinat järjestetään Isänpäiväviikonloppuna 10-11.11.2018. Paikallista, kestävää ja laadukasta designia mahtavassa ympäristössä Helsingissä. Loistava tilaisuus hankkia Isänpäivälahjat ja vaikkapa jo joululahjojakin.

Korjaamo Design Market on avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 11-17 ja Tina’s Design Housen löydät Vaunusalista. Nähdään siellä!

Ingvastin Kilta Joulubasaari on koko perheen tunnelmallinen joulutapahtuma Kirkkonummen Luomassa 1-2.12.2018 kello 10-16. Eri alojen käsityöläiset myyvät itse valmistamiaan tuotteita. 

Ingvastin Kilta Joulubasaari järjestetään vanhan navetan ylisillä ihanassa joulutunnelmassa. Alakerrasta löytyy myös kahvila ja lapsille omaa ohjelmaa. Tina’s Design Housen löydät navetan yläkerrasta. Tervetuloa!

ingvastin kilta joulubasaari

Vanhan Joulutori on aivan ihana perinteinen ja tunnelmallinen joulutori Helsingin keskustassa. Vanhan Joulutori kestää kahdeksan päivää ajalla 15-22-12.2018 eli aivan joulun kynnyksellä.

Vanhan Ylioppilastalon historiallisen upeat puitteet luovat mukavan ympäristön käsityöyrittäjille. Joulutori onkin koko perheen tapahtuma, jossa suomalaiset käsityöyrittäjät myyvät tuotteitaan. 

Tina’s Design Housen löydät yläkerran Galleria-salista. Tule kanssamme luomaan lämmintä joulutunnelmaa!

vanhan joulutori

Olisi mahtavaa tavata sinut Joulumarkkinoilla mutta, jos et jostain syystä pääsekään paikalle, kurkkaappa verkkokaupan puolelle. Sieltä löydät varmasti hyviä joululahjaideoita. Kaikki tuotteet ovat valmistettu käyttäen suomalaista kasviparkittua nahkaa ja mikä parasta, tuotteet ovat personoitavissa joko nimellä, tekstillä tai nimikirjaimilla.

×

Cart