Käsintehdyt nahkatuotteet

Tervetuloa Tina’s Design Housen käsintehtyjen nahkatuotteiden verkkokauppaan. Täältä löydät uniikit kotimaiset ja persoonalliset käsityönä valmistetut nahkatuotteet.

Toimituskulut vain 3,90€

Tutustu tuotevalikoimaamme

nahkavyöt-kestävät-ruskea-mustat-nahkavyöt-paksua-nahkaa

Nahkavyöllä tuot särmikkyyttä tyyliisi tai viimeistelet asukokonaisuutesi. Kestävät ja paksusta nahasta käsityönä valmistetut nahkavyöt sinun mittojesi mukaan.

nahkalompakot-kotimaiset-nahkatuotteet

Nahkalompakot sekä seteli- että korttitaskuilla tai pelkillä korttitaskuilla. Viimeistele suomalaisesta nahasta valmistettu lompakko omilla nimikirjaimilla.

avaimenperät-tekstillä-avaimenperät-vyölle-suomi

Avaimenperät ovat käytännöllisiä. Ne pitävät avaimesi turvassa, helposti löydettävissä laukustasi, vyöltäsi, taskustasi. Tekstiavaimenperät ovat hyviä lahjaideoita.

Avainnauhat turvalukolla sopivat käytettäväksi töissä ja vapaa-ajalla. Tyylikäs asuste joko suorana tai punosmallina. Kotimaista nahkaa ja käsityötä.

kalannahka-tuotteet-lohennahka-kotimaiset-nahkatuotteet

Kalannahka tuotteet yhdistävät tyylikkäästi kalan ja naudan nahan. Kestävää suunnittelua ekologisesti kasviparkituilla nahoilla.

nahkalaukut-töihin-ja-juhlaan-suomalaista-nahkaa

Nahkalaukut valmistetaan jokaista pistoa myöten käsityönä. Kirjekuorilaukku juhlalaukuksi ja suurempi Tote bag jokapäiväiseen käyttöön.

seinäsäilytykseen sopii nahkainen seinätasku pientavaroille

Nahkatuotteilla saat luotua sisustukseen elävyyttä ja lämpöä. Kauniit ja tyylikkäät sisustukselliset nahkatuotteet kestävät käyttöä ja katseita vuodesta toiseen.

nahanhoitoaine nahkatuotteiden, kenkien, vöiden, laukkujen hoitoon

Nahkaa on hyvä muistaa myös hoitaa aika ajoin. Nahanhoitoaineet soveltuvat lompakoiden, laukkujen, kenkien, nahkatakkien ym. hoitamiseen.

Toimituskulut 3,90€

Toimitetaan kirjeenä tai pakettina

Kotimaista käsityötä

Kaikki nahkatuotteet valmistetaan Helsingissä.

Asiakaspalvelu

tinasdesignhouse(at)gmail.com p. 050 331 6979

Tina’s Design Housen käsintehdyt nahkatuotteet ovat aidosti kotimaista käsityötä laadukkaasta ja vastuullisesti tuotetusta kasviparkitusta nahasta luonnon inspiroimana.

Tuotteille on ominaista innovatiivisuus, käytännöllisyys sekä rustiikkinen mutta viimeistelty muotoilu. 

Kaikkia nahkatuotteita tehdään myös asiakkaan toiveesta ja mittatilauksesta, joten lähetä rohkeasti viestiä, jos sinulla on toiveita.