Design nahkatuotteet

Tervetuloa Tina’s Design House:n verkkokauppaan.

Täältä löydät uniikit design nahkatuotteet, kuten nahkalompakotnahkavyöt sekä avaimenperät . Valikoimista löytyy myös piensisustustuotteet.

Tina’s Design Housen nahkatuotteille on ominaista innovatiivisuus, käytännöllisyys sekä rustiikkinen mutta viimeistelty muotoilu. Aidosti kotimaista käsityötä suomalaisesta nahasta luonnon inspiroimana.

Toimituskulut vain 3,90€.

Kaikkia tuotteita tehdään myös asiakkaan toiveesta ja mittatilauksesta, joten lähetä  rohkeasti viestiä, jos sinulla on toiveita: Yhteydenotto

 • Nahkaiset avaimenperät

  Nahkaiset avaimenperät (6)

  Nahkaiset avaimenperät koko perheelle.  Nahkaiset avaimenperät valmistetaan käsityönä käyttäen suomalaista kasviparkittua nahkaa. Kotimainen nahka on laadukasta, ekologista sekä eettisesti tuotettua. Saat uniikin ja personoidun lahjan, kun tilaat avaimenperän omalla tekstillä tai nimikirjaimilla. Postikulut vain 3,90€. Pienet tuotteet lähetetään Postin kautta kirjeenä ja suuremmat lähimpään pakettiautomaattiin.
 • Kotimaiset nahkalompakot (5)

  Kotimaiset Nahkalompakot naisille ja miehille laadukkaasta nahasta käsityönä Tina's Design House valmistaa kaikki nahkalompakot Helsingissä täysin käsityönä laadukkaasta suomalaisesta kasviparkitusta nahasta. Lompakoiden muotoilu on uniikkia, käytännönläheistä ja minimalistista. Käsityö ja viimeistellyt yksityiskohdat tekevät jokaisesta lompakosta yksilöllisen. Postikulut vain 3,90€. Pienemmät tuotteet lähetetään Postin kirjeenä ja suuremmat lähimpään pakettiautomaattiin. Otamme mielellämme vastaan myös mittatilaustöitä.
 • Laadukkaat nahkavyöt (4)

  Näyttävät nahkavyöt viimeistelevät tyylin kuin tyylin. Laadukkaat nahkavyöt ovat pitkäikäisiä ja kestävät kovaa kulutusta päivästä toiseen. Nahkavyön hankinnassa kannattaakin panostaa laatuun ja kotimaiseen käsityöhön. Naisten ja miesten vyöt valmistetaan käsityönä kasviparkitusta nahasta asiakkaan toivomaan mittaan. Moderni ulkonäkö, viimeistelty muotoilu sekä huolella valitut materiaalit takaavat sen, että voit huoletta edustaa tyylikkäänä. Postikulut vain 3,90€. Nahkavyöt lähetetään Postin kautta lähimpään pakettiautomaattiin.