Nahan kuviointi on perinteinen käsityötaito, jolla luodaan nahkavöihin ja nahkalompakoihin persoonallisempaa ilmettä. Tina’s Design House palvelee sinua myös nahan kuviointi töissä, jolloin sinulla on mahdollisuus saada täysin yksilöllinen ja uniikki tuote.

Nahan kuviointi, pakotus, kaiverrus

Nahan kuvioinnilla (leather carving, stamping, leather tooling) tarkoitetaan nahan pintaan tehtyä kuviota, jota erilaisilla punsseleilla luodaan kolmiulotteiseksi. Hyvin perinteiset kuvioaiheet ovat erilaiset kasviaiheet kuten kukat ja lehdet. Alunperin kuviointia on käytetty hevossatuloissa esim. western tyyppisissä satuloissa.

Nahan kuvioiminen on ammattitaitoa vaativaa työtä, jotta kuvioinneista ja niiden yksityiskohdista tulee kauniit ja siistit.

 

nahan-kuviointi-barracuda

Nahan pakotus/kuviointityöt vaativat myös tietoa ja kokemusta erilaisista nahkatyypeistä sekä nahan valmistelusta kuviointiin ja värjäykseen.

Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana valittaessa nahan kuviointiaihetta ja työtä. Nahan kuviointityöt ovat aina mittatilaustöitä ja niiden osalta kannattaa olla yhteydessä Yhteydenottolomakkeen kautta. Työt suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä. Idea työhön tulee asiakkaalta ja sitä työstetään sellaiseen muotoon, että se on mahdollista toteuttaa sekä asiakkaan toivomuksien mukainen.

Kuvioitu nahkavyö

Kuvioitu nahkavyö on erinomainen lahjaidea esimerkiksi 50-vuotis lahjaksi tai koulunsa päättävälle. Nahkavyöhön kuvioitava henkilökohtainen teksti tai kuvioaihe on aina uniikki ja saajalle merkityksellinen. Katso ja lue miten metsästysaiheinen nahkavyö suunniteltiin ja valmistettiin asiakkaan toiveiden mukaan.

elämänpuu kuvioituna nahkavyöhön
Musta nahkavyö johon kuvioitu elämäänpuu.
ruskea kuvioitu naisten kapea vyö
Kapea ruskea nahkavyö kuvioinnilla.
musta nahkavyö johon on kuvioitu wide mc teksti
Musta nahkavyö johon on kuvioitu Wide MC teksti.
ruskea-nahkavyö-metsästysaiheisella-kuvioinnilla
Ruskea nahkavyö metsästysaiheisella kuvioinnilla.

Kuvioitu nahkalompakko

Tina’s Design Housen nahkalompakkomalleista esimerkiksi Nahkalompakko Markku sekä Nahkalompakko EK sopivat hyvin kuviointitöihin.

Lompakot ovat myös hyviä syntymäpäivälahjoja ja loistavia hankintoja esimerkiksi oman elämänsä alkutaipaleella oleville nuorille.

nahan kuviointityöt - musta nahkalompakko pääkallokuviolla
Musta nahkalompakko pääkallokuvioinnilla.
nahkalompakot - puuha lompakot
Nahkalompakko Markut joihin on tehty nahkan kuvioinnilla Puuha logot.
Nahkalompakkoon tehty teksti kuviointi.
kuvioitu nahkalompakko ek
Nahkalompakko EK kuvioitu asiakkaan toiveiden mukaan.

Muut nahan kuviointityöt

Nahan kuviointia voidaan tehdä paljon muuhunkin, kuin perinteisesti suosittuihin vöihin ja lompakoihin.

Nahan kuviointia on tehty Tina’s Design Housessa niin nojatuoliin kuin moottoripyörän penkkeihin unohtamatta asusteita kuten nahkarannekkeita.

käsin kuvioitu ruusukuvio nahkaan
nahkatyö pinup