Nahkainen avaimenperä omalla tekstillä, avaimenperä Muisto

Nahkainen avaimenperä omalla tekstillä

Nahkainen avaimenperä omalla tekstillä on loistava lahjaidea ystävälle, isälle tai äidille, häälahjaksi tai huomenlahjaksi.

Avaimenperä on myös mitä mainioin lahja omaan kotiin muuttavalle tai mökki viemiseksi. Lahjan saaja saa juuri hänelle uniikisti valmistetun lahjan, muiston joka säilyy pitkään.

Avaimenperä Muisto

Idea tähän syntyi, kun tein isänpäivälahjaksi avaimenperiä persoonallisilla teksteillä.

Kuvioitavan tekstin ei tarvitse olla pelkästään sana, vaan se voi olla esim. päivämäärä tai vaikkapa jokin paikka leveys-ja pituuspiirillä ilmaistuna

avaimenperä tekstillä- tina's design house

Avaimenperä tehdään kokonaan käsityönä Tina’s Design Housen pajalla Helsingissä ilman koneita nahan leikkauksesta alkaen. Käytettävä nahka on laadukasta kasviparkittua nahkaa noin 4mm paksuisena. Reunat pyöristetään, jolloin saadaan kaunis ulkonäkö sekä samalla kestävämpi tuote.

Viimeiseksi nahka käsitellään vielä nahkaöljyllä, joka ravitsee nahkaa ja tekee pinnasta kosteutta hylkivän.

Sinulla on mahdollisuus myös valita ompeleen väri viidestä eri vaihtoehdosta. Mikä on sinun tai lahjansaajan lempiväri?

lankojen värit

Huomioithan, että luonnonvärinen nahka tummuu eli patinoituu käytössä ajan myötä. Jotta nahka pysyisi hyvänä vuosia eteenpäin, on sitä hyvä hoitaa aina silloin tällöin esimerkiksi minkkirasvalla/öljyllä.

Avaimenperän kokonaispituus on noin 12cm ja -leveys noin 2,3cm. Avainrenkaan sisämitta on 24mm ja avaimet on helppo pujottaa renkaaseen. 

Anna läheisellesi tärkeä lahja – Muisto. Klikkaa itsesi VERKKOKAUPPAAN