Nahkalompakot

Nahkalompakot ovat todellisia arjen käyttötuotteita, jotka ovat kovalla kulutuksella joka päivä. Lompakon valinnassa kannattaa panostaa laatuun, käsityöhön sekä tarkoin valittuihin materiaaleihin. Valitse kotimainen nahkalompakko.

 • passilompakko kaisla, saatavilla mustalla ja luonnonvärisellä nahalla
  Kotimaiset nahkalompakot

  Passilompakko Kaisla

  85,00 Valitse vaihtoehdoista
 • nahkalompakko Markku on miesten nahkalompakko, ruskea, musta, luonnonvärinen
  Kotimaiset nahkalompakot

  Nahkalompakko Markku

  75,00 Valitse vaihtoehdoista
 • nahkalompakko ek on lompakko korteille ja seteleille-tina's design house
  Kotimaiset nahkalompakot

  Nahkalompakko EK – korttilompakko

  65,00 Lisää ostoskoriin
 • kortteli korttilompakko-tina's design house
 • korttilompakko hilla, musta naisten lompakko

Toimituskulut 3,90€

Kotimaista käsityötä

Lompakot valmistetaan Helsingissä.

Asiakaspalvelu

tinasdesignhouse(at)gmail.com 050 331 6979

Riku J.
Read More
Laadukkaasti valmistettu lompakko jonka kaiverrus ja värjäys onnistu täydellisesti. Lompakko valmistettiin todella nopeasti.
Jari W.
Read More
On viimeisen päälle hienoa käsityötä ja tilaukset on pitänyt loppuun asti.
Ville T.
Read More
Parasta palvelua & upeinta käsityötä ! Upeasti kuvioitu EK-lompakko, suosittelen!
Previous
Next

Käsintehdyt nahkalompakot

Kaikki nahkalompakot tehdään käsityönä Helsingissä vaalien perinteisiä käsityötaitoja sekä käyttämällä kotimaista nahkaa. Kotimaiset materiaalit sekä kotimainen työ on noteerattu Suomalaisen Työn liiton puolesta myöntämällä tuotteille Avainlippu merkin.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut käytännönläheisyys unohtamatta kaunista ja tyylikästä ulkonäköä. Jokainen lompakko ommellaan myös käsityönä, jotta sen kestävyys olisi paras mahdollinen.

Nahkalompakoita valmistamme ja suunnittelemme niin naisille kuin miehille ja valikoimista löytyykin nahkalompakot jokaisen tarpeeseen.

Jos sinulla on tarve usealle kortille sekä setelirahalle ja kuiteille, on Nahkalompakko Markku tehty juuri sinulle. Jos kuitenkin kaipaat lompakkoa kevyempään menoon esimerkiksi juhliin, niin oiva valinta on Korttilompakko Kortteli. Se ei pullota puvun housun- tai rintataskusta ja kuitenkin siihen mahtuvat ne tärkeimmät kortit mukaan. Vastaavasti naisille oiva valinta on piparkakkureunainen korttikukkaro.

Kotimainen nahkalompakko valmistetaan suomalaisesta nahasta

Käytämme nahkalompakoiden valmistamiseen kasviparkittua nahkaa. Karviparkittu naudan nahka tulee suoraan kotimaisilta liha-ja maitotiloilta. Nahka kasviparkitaan käyttäen luonnollisia tanniineja. Kasviparkitus säilyttää nahan luonnollisuuden sekä hyvän työstettävyyden. Suomalainen nahka on erittäin korkealaatuista sekä eettisesti ja ekologisesti tuotettua ja siksi käytämmekin juuri sitä.

Kasviparkitulle nahalle on tyypillistä kaunis patinoituminen. Kaikkein parhaiten se tulee ilmi tuotteessa, jota ei ole värjätty eli luonnonvärisessä nahassa. Lompakkomalleistamme luonnonvärisellä nahalla on saatavilla sekä Hilla kukkaroa että Nahkalompakko Markkua.  Ajan ja käytön myötä nahka alkaa muotoutumaan ja sen sävy muuttuu. Sinulla on silloin käsissäsi täysin yksilöllinen kotimainen nahkalompakko.

Ideoita

Nahkalompakko on mitä mainion lahja. Hanki koulunsa päättäneelle valmistujaislahjaksi kestävä lompakko esimerkiksi nimikirjaimilla kuvioituna. Koska hallitsemme nahan perinteisen kuvioinnin eli kaiverruksen sinulla on mahdollisuus saada täysin uniikki lompakko toivomallasi kuvalla tai tekstillä.

Lompakoista Nahkalompakko EK sekä Markku lompakko soveltuvat kuviointitöihin.

Alla näet asiakkaillemme tehtyjä persoonallisia lompakoita. 

pääkallokuvioitu musta nahkalompakko
Pääkallokuvioitu musta nahkalompakko
nahkalompakot - puuha lompakot
Nahkalompakot Puuha-logolla
kuvioitu nahkalompakko ek
Nahkalompakko EK viikinkiaiheisella kuvioinnilla