Nahkatuotteita juuri sinulle – Tina’s Design House

Nahkatuotteita juuri sinulle – Tina’s Design House

Nahkatuotteita juuri sinulle.

Tervetuloa seuraamaan Tina’s Design House:n elämän mittaista matkaa.

Brändi

Tina’s Design House on yhden naisen yritys, joka syntyi tarpeesta luoda, suunnitella ja valmistaa erilaisia tuotteita suosikkimateriaalista, kasviparkitusta nahasta.

Päämääränä on valmistaa tuotteita, jotka ovat ajattomia, laadukkaita ja kestäviä ja joista tulee sinun ja kotisi kestosuosikkeja.

Tuotteet ja materiaalit

Suunnittelen ja valmistan erilaisia nahkatuotteita kuten nahkarannekkeita ja nahkavöitä laadukkaasta nahasta yksilöllisesti ja uniikisti juuri sinulle. Käyttämäni nahka on kasviparkittua nahkaa, pääosin naudan nahkaa eri paksuisena.

Kaikki tuotteet valmistan itse täysin käsityönä nahan leikkauksesta, kuviointiin, värjäykseen sekä viimeistelyyn saakka. Jokaisen tuotteen mukana tulee myös Aitoustodistus

Kauppa

Ekologisuus

Ekologisuus on tärkeä asia, jonka takia väriaineet ja suoja-aineet ovat tarkoin valittu. Nahan värjäyksessä käytettävissä variaineissa on matalat V.O.C arvot sekä suoja-aineet ovat fosfaatittomia sekä biologisesti hajoavia.
Kierrätys ja materiaalien hyötykäyttö ovat tärkeitä asioita ja töitä teen Waste nothing mentaliteetilla. Jotkin tuotteet saattavat olla tehty myös kierrätys/ylijäämänahasta. Käytetyt materiaalit mainitaan aina tuoteselosteessa.

Mittatilaus

Suunnittelen ja valmistan tuotteita myös mittatilauksesta, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos mielessäsi on jokin toive.

Hallitsen perinteisen nahankuviointi eli kaiverrusmenetelmän ja kuvioin vöitä ja rannekkeita sekä mp-satuloiden/penkkien istuimia.

Lopuksi

Suunnittelemalla tuotteita, jotka ovat kauniita, uniikkeja sekä käytännöllisiä ovat myös pitkäikäisiä. Käsityö ja huolella valitut materiaalit sekä luonnon antama inspiraatio jatkavat Tina’s Design Housen tarinaa ja matkaa myös sinun arjessasi.

#ElämänMittainenMatka