Nahkavyöt

Nahkavyöt ovat klassisia asusteita, joiden avulla voit pukeutumiseesi tuoda joko särmää tai ajatonta tyylikkyyttä.

 • nahkavyö safari on musta kuvioitu vyö
  Laadukkaat nahkavyöt

  Nahkavyö Safari

  95,00 Valitse vaihtoehdoista
 • nahkavyö ruoste - kotimainen vyö
  Laadukkaat nahkavyöt

  Nahkavyö Ruoste

  95,00 Valitse vaihtoehdoista
 • nahkavyö oiva on musta miesten ja naisten farkkuvyö - tina's design house helsinki
  Laadukkaat nahkavyöt

  Nahkavyö Oiva

  80,00 Valitse vaihtoehdoista
 • nahkavyö kaarna musta nahkavyö
  Laadukkaat nahkavyöt

  Nahkavyö Kaarna

  95,00 Valitse vaihtoehdoista

Toimituskulut 3,90€

Toimitetaan pakettina

Kotimaista käsityötä

Kaikki nahkavyöt valmistetaan Helsingissä.

Asiakaspalvelu

tinasdesignhouse(at)gmail.com p. 050 331 6979

Vikki T.
Vikki T.
Read More
Aivan upeaa palvelua ja upeaan innovatiivinen Tiina joka suostui kokeilemaan uutta ja loppu tulos oli aivan super huikea ja yllätys oli taattu ja rakastettu!! <3
Riku S.
Riku S.
Read More
Itselläni ollut päivittäisessä käytössä jo pari vuotta nahkavyö, siihen kiinnitettävä big boy ja markku lompakko. Hyvin on kestänyt ja kulumisen merkkejä ei ole.
Kari V-a
Kari V-a
Read More
Sain lahjaksi nahkavyön "ruoste" omilla nimikirjaimillä ja siihen saman sävyisen avainlenkin "big boy". Aivan mahtavat. Paremman näköiset oikeasti kuin kuvissa. Nyt on niin jämerä vyö ettei käyttämällä rikki mene. Itsellä on myös vuosia ollut käytössä lompakko "markku" omalla tekstillä jonka ulkonäkö paranee vain käytössä. Suosittelen kaikille näitä tuotteita. Tehty Suomessa kestämään kovaa käyttöä. Ja itse "koekäyttäjänä" voin sanoa että kestää.
Marko
Read More
Olen erittäin tyytyväinen tilaamaani Oiva-vyöhön. Laatu on huikea ja työnjälki erinomaista! Iso peukku ja suositus Tiinalle!
Previous
Next

Laadukas nahkavyö

Oletko kyllästynyt nahkavöihin, jotka kestävät vain muutaman käyttökerran tai korkeintaan vuoden? Rikkooko vyön terävä reuna housujen vyöpidikkeet? 

Kaikki Tina’s Design Housen nahkavyöt valmistetaan noin 4,0-4,5mm paksuistesta nahasta. Kaikki työvaiheet tehdään täysin käsityönä käyttäen perinteisiä työvälineitä sekä laadukkaita materiaaleja.

Vyön reunat pyöristetään, jotta housujesi vyöpidikkeet pysyvät ehjinä. Tämä tekee vyöstä myös kestävämmän ja tyylikkäämmän.

Käytämme vöissämme korkealaatuista kasviparkittua nahkaa.

Eikö olisikin mukava käyttää laadukasta ja kestävää nahkavyötä?

Yksilöllinen nahkavyö

Kun tilaat meiltä vyön, voit valita nahkavyön pituuden seitsemästä eri pituusvaihtoehdosta. Jos tarvitset lyhyemmän tai pidemmän tai muuten erikoismittaisen vyön, jota ei löydy valikon vaihtoehdoista, voimme valmistaa sen sinulle haluamaasi mittaan. Ole silloin ensin yhteydessä Yhteydenottolomakkeen kautta.

nahkavyöt kestävät ruskeat ja mustat vyöt lahjaksi miehelle
Nahkavyöt valmistetaan käsityönä valitsemaasi pituuteen.

 

Tilaa nahkavyö lahjaksi nimikirjaimilla

Nahkavyöhön on mahdollista saada myös nimikirjaimet kaupan päälle. Tällä tavalla saat itsellesi persoonallisen ja yksilöllisen nahkavyön tai saat aivan mahtavan personoidun lahjan läheisellesi. Vyöt ovat sopia lahjaideita esimerkiksi ammattiin valmistuvalle, syntymäpäivälahjasi tai isänpäivälahjaksi.

Teemme myös paljon nahkavöitä mittatilaustyönä, jolloin sinulla on mahdollisuus tilata sellainen vyö, kuin haluat. Onko toiveissa jokin tietty kuvio? Se onnistuu, sillä hallitsemme perinteisen nahan kuvioinnin/kaiverruksen. Käy katsomassa ideoita vyön kuviointiin ja suunnitellaan yhdessä sinulle tai lahjaksi kuvioitu vyö.

Nahkavöiden materiaali

Vöissä käyttämämme nahka on erittäin korkelaatuista kasviparkittua naudan nahkaa. Nahkavuodat vöihin tulevat meille Saksasta mutta ovat alkuperältään joko saksasta tai skandinaviasta. Kyseinen nahka on vuosien kokemuksien perusteella osoittautunut parhaimmaksi nahaksi vöiden työstämiseen. Valitsemalla Tina’s Design Housen nahkavyön, voit olla varma nahan alkuperästä, ekologisuudesta sekä eettisyydestä.

Kestävä kehitys sekä ekologisuus ovat meille tärkeitä asioita ja siksi käyttämämme väriaineet, joita käytämme nahkavöiden värjäämisen valmistetaan Euroopassa. Ne eivät sisällä liuottimia ja ovat mahdollisimman ekologisia. Myös suoja-aineet ovat fosfaatittomia sekä ympäristöystävällisiä.

Vöissä käyttämämme metalliosat pyrimme hankkimaan Suomesta tai EU:n alueelta.