Avainlenkki Big Boy – avainlenkki vyöhön

40,00

  • Nahkainen avainlenkki Big Boy valmistetaan käsityönä kotimaisesta nahasta.
  • Voit kiinnittää sen joko vyöhön tai hakasesta vyölenkkiin.
  • Avaimesi pysyvät varmasti mukana.
  • Sopii noin 4cm levyiseen vyöhön.
  • Saatavana kahdessa eri värissä: mustana ja ruskeana
  • Suunnittelu ja valmistus: Tina’s Design House, Helsinki
Poista

Avainlenkki Big Boy- nahkainen avaimenperä vyölle

Avainlenkki Big Boy pitää avaimesi varmassa tallessa.

Kaksi tapaa käyttää, kiinnitä joko vyöhön tai hakasesta vyölenkkiin. Avainlenkki sopii oivallisesti käytettäväksi noin 4cm levyisen nahkavyön kanssa.

Big Boy valmistetaan sinulle käsityönä käyttäen 3,5mm paksuista suomalaista kasviparkittua nahkaa sekä pienenä erikoisuutena myös suomessa parkittua kestävää jakin nahkaa.

Kasviparkitun nahan parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen muotoutuminen käytön/käyttäjän mukaan. Nahka tulee patinoitumaan  ajan kanssa ja se tulee saamaan uniikin ulkonäön. 

Massiivinen hakanen on metallia ja suunniteltu kovaan käyttöön. Jokaisen avainlenkin mukana tulee myös metallinen avainrengas.

Avainlenkki Big Boyn tarkoitus on pitää avaimet turvallisesti mukana vyöllä mutta helposti saatavilla. Big Boy sopii myös eränkävijälle, metsästäjälle tai kalastajalle. Laita vyöllä olevaan Big Boy avainlenkkiin roikkumaan puukko tai joku muu tarvitsemasi työkalu ja se on kokoajan kätevästi saatavilla.

Materiaali: Kotimainen naudan nahka sekä jakin nahka.

Koko: Pituus hakasen ja avainrenkaan kanssa on noin 16cm, pelkän nahan pituus on noin 9cm. Leveys hakasen kanssa on noin 3,5cm ja nahan leveys noin 2,5cm.

Suunnittelu ja valmistus: Tina’s Design House, Helsinki

Valitse väri

Musta, Nude, Ruskea