Avainnauha turvalukolla, suora

33,00

  • Avainnauha turvalukolla on tyylikäs lisä pukeutumiseesi.
  • Avaimet pysyvät mukana arjen kiireissä sekä vapaa-ajan menoissa.
  • Turvalukko aukeaa, jos avainnauhaan kohdistuu kova veto.
  • Valmistetaan käsityönä suomalaista kasviparkittua nahkaa käyttäen.
  • Kolme värivaihtoehtoa: musta, ruskea ja nude.
  • Suunnittelu ja valmistus: Tina’s Design House, Helsinki
  • Lisätiedot ja kokotiedot alla.
Poista

Avainnauha turvalukolla

Turvalukollinen avainnauha on helppo pujottaa pään yli ja avaimet pysyvät hyvin mukana arkena töissä sekä vapaa-ajallakin.

Malliltaan avainnauha on suora, joten se sopii loistavasti niin naisille kuin miehillekin. Voit valita mieleisesi kolmesta eri värivaihtoehdosta: musta, ruskea ja nude (luonnonvärinen).

Laadukas suomalainen kasviparkittu nahka yhdistettynä käsin ommeltuihin tikkauksiin takaavat avainnauhan pitkäikäisyyden.

Avainnauha valmistetaan turvalukollisena, koska haluamme, että sitä on turvallista käyttää. Turvalukko aukeaa, kun siihen kohdistuu kova veto tai se jää jumiin.

Turvalukko on sijoitettu avainnauhan sivuun, jotta se istuu hyvin ja on mukava käyttää. 

Avainnauha turvalukolla on myös tyylikäs lisä pukeutumiseesi. Kaikki avainnauhat valmistetaan käsityönä työhuoneellamme Helsingissä. Aina muodissa olevat mustat ja ruskeat avainnauhat värjäämme käsityönä käyttäen ekologisia väriaineita.

Kasviparkitun nahan parhaimpia ominaisuuksia on sen patinoituminen. Parhaiten se tulee näkymään luonnonvärisessä (nude) avainnauhassa.

Nahka saattaa aluksi tuntua jäykältä mutta ahkeralla käytöllä nahka muuttuu ihanan pehmeäksi ja joustavaksi.

Materiaalit: suomalainen kasviparkittu nahka, lukko metallia ja turvalukko muovia.

Koko: Nahan paksuus on 2mm ja nahkanauhan leveys on 1,5cm. Pituus niskasta lukkoon on noin 45cm ja lukon kanssa noin 48,5cm.

Valmistaja: Tina’s Design House, Helsinki

Kotimaiset materiaalit sekä kotimainen käsityö ovat meille Tina’s Design Housessa tärkeitä asioita. Korkeasta kotimaisuus asteesta, on Suomalaisen Työn liitto myöntänyt meille sekä Avainlipun että Design from Finland merkin.

 

Valitse väri

Musta, Nude, Ruskea