Tuotteen tilaaminen sekä vaihto- ja palautusehdot

Tilaaminen

Tuotteita voit tilata suoraan Tina’s Design Housen verkkokaupan kautta. Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat sitovia. Tilattuasi tuotteen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä toimitusvahvistuksen sen jälkeen, kun tilaus on postitettu.

Jos et jostakin syystä saa vahvistusta tilauksen jälkeen, muista tarkistaa sähköpostin roskapostilaatikko tai ota yhteyttä tinasdesignhouse(at)gmail.com

Hinnat ja postitus

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat ilmoitettuna euroina sekä sisältävät alv.24%.

Pakkaus- ja postituskulut 3,90€ lisätään automaattisesti tuotteen hintaan verkkokaupassa.

Tuotteet toimitetaan Suomen Postin tai Matkahuollon välityksellä joko kirjepostina tai pakettiautomaatin kautta. Jos toivot, että tilauksesi toimitetaan muulla tavalla, olethan yhteydessä sähköpostilla tinasdesignhouse(at)gmail.com ennen tilaustasi.

Noutamatta jätetystä paketista veloitetaan asiakkaalta 15€, joka sisältää paketin palauttamisesta ja noutamisesta aiheutuneet kulut.

Tilaukset postitetaan pääsääntöisesti muutaman päivän sisällä tilauksesta.Esimerkiksi avaimenperät postitetaan 1-2 päivän sisällä. Osa tuotteista ovat mittatilaustuotteita joiden valmistuminen vie hiukan enemmän aikaa ja valmistumisen aikatauluun vaikuttaa sillä hetkellä olevat muut tilaukset. Esimerkiksi Tina’s Tote Bag on tuote, jonka valmistumiseen menee noin viikko.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk (sis. korko, laskutuslisä ja avausmaksu). Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/sinulle/nain-maksat-mashilla

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: payform@bambora.com Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Vaihto- ja palautusehdot

Suomen kuluttajansuojalain mukaan asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostamansa tuote ilmoittamalla 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilatun tuotteen. Asiakkaan täytyy ilmoittaa asiasta selkeällä viestillä sähköpostiin tinasdesignhouse(at)gmail.com. Viestissä täytyy mainita seuraavat asiat: nimi, osoite, palautettava tuote, tilausnumero, asiakkaan tilinumero ym.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, kaikki alkuperäiset laput kiinnitettyinä. Tuotteen tilaaja eli asiakas vastaa palautettavasta tuotteesta ja sen kunnosta vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana.  Tuote on palautettava pikimmiten tai viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen jättämisestä. Palautettava tuote pitää olla asianmukaisesti pakattu ja asiakas vastaa siitä aihetuvista postikuluista.

Kun palautettu tuote on vastaanotettu, tarkastettu sekä hyväksytty, palautetaan rahat asiakkaan tilille. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Tina’s Design House valmistaa tuotteita myös asiakkaan toiveiden mukaan ja palautusoikeus ei koske mittatilaustöitä joita ovat esimerkiksi:

  • tuotteet, jotka ovat valmistettu asiakkaan antamien mittojen sekä muiden määritysten mukaisesti sekä tuotteita, jotka on yksilöity.

Jos asiakas käyttää peruutusoikeuttaan, hän vastaa palautuksen toimituskuluista ja on vastuussa tuotteen kunnosta tuotteen vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun verkkokaupalle on ilmoitettu peruutuksesta. Tuote on lähetettävä hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan ja/tai pakkauksessaan alkuperäiset laput kiinnitettyinä.

Asiakkaalle palautetaan se summa, jonka hän on verkkokaupassa tuotteesta maksanut toimituskuluineen. Jos vain osa tilauksesta palautetaan, toimituskuluja ei palauteta. Jos tuotteen arvo on vähentynyt verrattuna alkuperäiseen arvoon asiakkaan käsittelyn johdosta, on myyjällä oikeus vähentää palautettavasta summasta arvonalennuksen määrä.

Asiakkaalle maksetaan summa takaisin pikimmiten tai viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on vastaanottanut palautetun tuotteen. Summa maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, jonka hän on ilmoittanut palautusilmoituksessa.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla tinasdesignhouse(at)gmail.com

Noutamatta jätetystä paketista veloitetaan asiakkaalta 15€, joka sisältää paketin palauttamisesta ja noutamisesta aiheutuneet kulut.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteen pääset lukemaan linkin -> Tietosuojaseloste kautta.

Yhteystiedot

Tina’s Design House

y-tunnus 2242612-5

Louhikkotie 9

00770 Helsinki

Tiina Pyykkö

p. 050 331 6979

tinasdesignhouse(at)gmail.com