Tuotteen tilaaminen sekä vaihto- ja palautusehdot

Tilaaminen

Tuotteita voit tilata suoraan Tina’s Design Housen verkkokaupan kautta. Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ovat sitovia. Tilattuasi tuotteen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä toimitusvahvistuksen sen jälkeen, kun tilaus on postitettu.

Jos et jostakin syystä saa vahvistusta tilauksen jälkeen, muista tarkistaa sähköpostin roskapostilaatikko tai ota yhteyttä tinasdesignhouse(at)gmail.com

Hinnat ja postitus

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat ilmoitettuna euroina sekä sisältävät alv.24%.

Pakkaus- ja postituskulut lisätään automaattisesti tuotteen hintaan verkkokaupassa.

Tuotteet toimitetaan Suomen Postin välityksellä joko kirjepostina tai pakettiautomaatin kautta. Jos toivot, että tilauksesi toimitetaan muulla tavalla, olethan yhteydessä sähköpostilla tinasdesignhouse(at)gmail.com ennen tilaustasi.

Noutamatta jätetystä paketista veloitetaan asiakkaalta 15€, joka sisältää paketin palauttamisesta ja noutamisesta aiheutuneet kulut.

Tilaukset postitetaan pääsääntöisesti muutaman päivän sisällä tilauksesta. Osa tuotteista ovat mittatilaustuotteita joiden valmistuminen vie hiukan enemmän aikaa. Arvio tuotteen valmistumisesta ja postituksesta lähetetään sinulle sähköpostilla.

Maksaminen

Verkkokaupassa voit valita maksutavaksi joko Checkout (suomalaiset verkkopankit) tai Paypal. Molemmat maksutavat ovat turvallisia ja sinut ohjataan automaattisesti suojattuun tilaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Suomen kuluttajansuojalain mukaan asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaalla on oikeus peruuttaa ostamansa tuote ilmoittamalla 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilatun tuotteen. Asiakkaan täytyy ilmoittaa asiasta selkeällä viestillä sähköpostiin tinasdesignhouse(at)gmail.com. Viestissä täytyy mainita seuraavat asiat: nimi, osoite, palautettava tuote, tilausnumero, asiakkaan tilinumero ym.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, kaikki alkuperäiset laput kiinnitettyinä. Tuotteen tilaaja eli asiakas vastaa palautettavasta tuotteesta ja sen kunnosta vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana.  Tuote on palautettava pikimmiten tai viimeistään 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen jättämisestä. Palautettava tuote pitää olla asianmukaisesti pakattu siitä aihetuvista postikuluista.

Tina’s Design House korvaa postikulut vain siinä tapauksessa, että tuote on väärä tai jollain tapaa viallinen.

Kun palautettu tuote on vastaanotettu, tarkastettu sekä hyväksytty, palautetaan rahat asiakkaan tilille. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Tina’s Design House valmistaa tuotteita myös asiakkaan toiveiden mukaan ja palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita:

  • tuotteet, jotka on valmistettu asiakkaan antamien mittojen sekä muiden määritysten mukaisesti sekä tuotteita, jotka on yksilöity.

Jos asiakas käyttää peruutusoikeuttaan, hän vastaa palautuksen toimituskuluista ja on vastuussa tuotteen kunnosta tuotteen vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana. Tuote on palautettava 14 päivän kuluessa siitä, kun verkkokaupalle on ilmoitettu peruutuksesta. Tuote on lähetettävä hyvin pakattuna, hyvässä kunnossa ja alkuperäisessä laatikossaan ja/tai pakkauksessaan alkuperäiset laput kiinnitettyinä.

Asiakkaalle palautetaan se summa, jonka hän on verkkokaupassa tuotteesta maksanut toimituskuluineen. Jos vain osa tilauksesta palautetaan, toimituskuluja ei palauteta. Jos tuotteen arvo on vähentynyt verrattuna alkuperäiseen arvoon asiakkaan käsittelyn johdosta, on myyjällä oikeus vähentää palautettavasta summasta arvonalennuksen määrä.

Asiakkaalle maksetaan summa takaisin pikimmiten tai viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun myyjä on vastaanottanut palautetun tuotteen.  Summa maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, jonka hän on ilmoittanut palautusilmoituksessa.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla tinasdesignhouse(at)gmail.com

Noutamatta jätetystä paketista veloitetaan asiakkaalta 15€, joka sisältää paketin palauttamisesta ja noutamisesta aiheutuneet kulut.

Yhteystiedot

Tina’s Design House

y-tunnus 2242612-5

Louhikkotie 9

00770 Helsinki

Tiina Pyykkö

p. 050 331 6979

tinasdesignhouse(at)gmail.com